Google AdWords gjør deg synlig på nettet. AdWords er betalte annonser på Google sin søkemotor.Vi hjelper deg å finne relevante søkeord som treffer din målgruppe. Annonsene dine dukker opp på Googles første side gjennom kampanjen.

Kampanjer og budsjett

En kampanje kan inneholde flere annonser. Google vil automatisk vise disse annonsene om hverandre. Du kan også be Google til å vise de annonsene som har best respons flest ganger, for å utnytte din investering på best mulig måte. Du bestemmer selv hvor mye penger du skal bruke på kampanjen og hvor gode plasseringer du ønsker å kjøpe.

Ditt bindeledd mellom vellykede annonser i AdWords og ditt nettsted er søkeord. Det er ord og uttrykk som dine kunder skriver i Google som gjør at de finner frem til siden din.

For best resultat bør søkeordene være relaterte til produktene eller tjenestene som du reklamerer for i annonsen. Jo mer spesifike ord du bruker desto større er sjensen for at kundene dine finner frem til nettop ditt nettsted.Eksempel: Bruker du ord som «Båt» i annonsen din, så konkurerer du med mange som driver med båt og sjansen for at akkurat din annonse dukker opp er relativ liten. Men selger du maling til båt, er det mye bedre å bruke «Maling til Båt» som søkeord. De kundene som skriver inn denne termen er mye mer verdifulle for deg enn de som kun skrev inn «Båt.»

Tips til gode søkeord:

  • Bruk søkeuttrykk som består av 2-3 ord.
  • Bruk negative søkeord.
  • Bruk søkeordverktøyet
Google Analytics viser deg hvor dine besøkende kommer fra, når på døgnet de gjør det og om de kommer tilbake. Det er det beste og mest utbredte analyseverktøyet for webtrafikk.

Hva, hvorfor og hvordan?

Google Analytics viser deg hvordan dine besøkende har funnet websidene dine. Den viser deghvilke sider de er innom og hvordan de navigerer gjennom nettstedet ditt. Google Analytics viser deg også om de har foretatt en handlig som du anser som verdifull.

Kjenn dine kunder

Når du vet hvor dine besøkende kommer fra og hva de søker etter er det lettere å lage et nettsted som stimulerer kunden til å foreta nye kjøp eller blir værende på nettstedet ditt.

Utforsk muligheter for markedsføring, og finn ut hvilke markedsføringsteknikker som fungerer best i forhold til tiden og ressursene du har til rådighet.

5 viktige måter å promotere ditt nettsted på

  • Gratis nettstedoppføringer på søkemotorer
  • Annonser på søkemotorer
  • Lokale oppføringer på søkemotorer
  • Sosiale medier
  • E-postmarkedsføring