«Lett på Nett» Malerbedrifter
{tab=Info}

Vår erfaring er at ikke alle ønsker å bruke for mye ressurser på sine nettsider, hverken tidsmessig eller økonomisk. Kombinasjonen Lett på Nett og WordPress gir deg en rask, billig, sikker og fleksibel løsning.

  • Rask løsning (ferdig etablert løsning i løpet av 4 arbeidsdager)
  • Billig løsning (vi etablerer dine nettsider for kun kr. 1.990,-)
  • Sikker løsning (du ser hva du får og du vet hva det koster)
  • Fleksibel løsning (enkel redigering gjennom WordPress)

WordPress CMS krever ingen kunnskap om HTML, CSS, PHP eller andre tekniske begrep. For å vedlikeholde hjemmesiden din, bruker du kun nettleseren. Ingen ekstra programvare er nødvendig.
{tab=MAL for malere}

{tab=GRATIS forslag? }

Vi lager GRATIS forslag til din bedrift.
Alt vi trenger er et grunnlag å arbeide med. Fyll ut dette skjema og vi har det grunnlaget vi trenger. Vi sender en link til deg på e-mail i løpet av en arbeidsdag, slik at du kan se resultatet. Dette er selvfølgelig helt uten noen form for forpliktelser.


Firmanavn
Ditt navn
Adresse
Postnummer/sted
Telefon
Telefax
E-mail
Etableringsår
Antall ansatte
Noen av dine referanser:
 Innvendig og utvendig malerarbeid
 Tapetsering
 Gulvbelegg
 Våtromsarbeid
 Rehabilitering
 Små og store oppdrag
 Samarbeider med og formidler kontakt med andre håndverksgrupper

Eventuelt annet arbeid:

{tab=WordPress}

Redigeringsverktøyet har et Word-liknende grensesnitt hvor du hele tiden har kontroll på hva du publiserer.

Når du logger deg inn i vårt redigeringsverktøy vil du kjenne igjen mange av ikonene fra word. Her kan du enkelt oppdatere informasjonen og bildene på hjemmesiden din.

WordPress CMS er et av verdens mest brukte Publiseringssystem, og er derfor under kontinuerlig utvikling. Dette medfører at du og din hjemmeside kan følge utviklingen uten å måtte kjøpe ny hjemmeside annenhvert år.

Publiseringsverktøyet er plattformuavhengig, noe som åpner muligheter for integrasjon mot andre teknologier og eksisterende systemer.

Du skal ikke trenge å være programmerer for å vedlikeholde nettstedet ditt. Å bruke WordPress CMS krever ingen kunnskap om HTML, CSS, PHP eller andre tekniske begrep. For å vedlikeholde hjemmesiden din, bruker du kun nettleseren. Ingen ekstra programvare er nødvendig.

Dette betyr at du enkelt kan oppdatere hjemmesiden din fra hvor som helst i landet, så lenge du har en datamaskin koblet mot internett.

{tab=Kontakt oss…}

Navn:
E-mail:
Telefon:

Ønsker kontakt pr.: telefon mail 

Legg inn kode captcha og send melding

{tab=Referanser…}