LETT på NETT gir deg mulighet til å  komme på internett rask, enkelt, rimelig og du skal se hva du får og du skal vite hva det koster.

Vår erfaring er at mange ønsker egne nettsider, men tiden strekker ikke til. Bilder skal skaffes og tekst skal forfattes. LETT på NETT løser dette problemet og er basert på noen nøkkelopplysninger om ditt firma. Nettsiden er ferdig designet og teksten ligger som en del av vårt forslag. Du får eget domenenavn (valgfritt navn). Det vanligste er å bruke bedriftens firmanavn eller en forkortelse av det som bedriftens domenenavn. Dvs. www.firmanavn.no.

Inntil 10 stk. e-postkonto knyttet til dette domenenavnet, WebMail inngår også, dett gir deg mulighet til å lese din post hvor som helst i verden direkte fra browser-programmet.

Vi tar utgangspunkt i en ferdig designet nettside med nøkkelopplysniger om ditt firma – f.eks hvilke arbeidsoppgaver dere utfører, deres referanser samt all informasjon om ditt firma, navn, adresser, tlf osv. Responsskjema, slik at kundene kan sende melding til din e-mail dirkete fra dine nettsider. Har du egne bilder, erstatter vi disse med bilder som ligger i malen. Etterhvert som ditt firma utvikler seg vil vi oppdatere dine nettsider i forhold til dette.

Registrer dine data og vi lager helt uforpliktende og GRATIS et forslag på nettside til deg;

Kontakt oss for priser og mer info om LETT på NETT…