Spørsmål og svar

Vanlige Bailine-spørsmål:
Hva er elektrisk muskelstimulering?
Kort forklart festes elektroder, eller «plater» til huden på bestemte punkter på musklene. Apparatet sender ut elektriske pulser som følger et spesielt program. Styrken på disse pulsene kan også reguleres. Programmet gjør at musklene trekker seg sammen og slapper av – akkurat som på vanlig trening.

Hva er BMI?
BMI står for Body Mass Index og er et internasjonalt begrep som angir mål for overvikt. BMI utregnes på følgende måte: din vekt (kg) delt med din høyde x høyde (i meter).

Hvor ofte bør en gå på Bailine?
Vi anbefaler at du går to ganger i uken de 10 første gangene. Så lager vi en ny figuranalyse og ser om det holder med en gang i uken eller om du bør fortsette med to ganger en stund til. Bailine er som all annen trening, det er ferskvare som må vedlikeholdes. Varige resultater krever omlegging av livsstilsvaner. Vi har mange stamkunder som benytter oss som sitt treningssted og kommer innimellom for å opprettholde de resultatene de har fått. Vi har også mange kunder som kombinerer flere treningssentre sammen med oss.

Gjør det vondt?
Nei, Bailine gjør ikke vondt. De første gangene kan det dog stikke litt i huden innen man er helt oppvarmet. Mange opplever behandlingen som meget behagelig og avslappende. Du styrer selv styrken, avhengig av din dagsform.

Hvor lang tid tar en behandling?
Du får en komplett behandling på bare 30 minutter. Prøvetimen tar noe lenger tid.

Hvordan får jeg et program som passer akkurat for meg?
All den tid vi gjør en figuranalyse under den første prøvetimen, kan vi regne ut eksakt hvilken kroppsfigur du har og hvor dine problemområder er. Deretter tar vi, med hjelp av dataen, frem et treningsprogram som er tilpasset kun for deg. Underveis vil vi korrigere dette slik at det passer sammen med dine mål og drømmer.

Hva kan jeg forvente av resultater
I løpet av prøvetimen vil du få hvite hva du kan forvente av resultater. Du kan også få en skriftlig garanti. Oppnår du ikke disse resultatene vil du kunne få pengene tilbake. Du må selv spørre om du kan få garanti på forhånd.

Kun for kvinner
Bailine er et tilbud kun for kvinner over 18 år. Dette er bl. a. av bluferdighetshensyn, på samme måte som på et offentlig bad. Bailinesystemet er heller ikke ferdig utviklet og testet for menn, noe vi vil vurdere dersom etterspørselen øker.

Forbrenning av kalorier
Kalorier er ikke det viktigste hos Bailine, men figuren og centimeter. Vi får av og til spørsmål om hvor mange kalorier våre apparater forbrenner. Det finnes ingen målinger for dette og vi anser slike målinger for å ha lite praktisk betydning. Kaloriforbrenning med trening, kan være demotiverende. Dersom du spiser et stykke brød med vanlig pålegg må du ut å jogge i opptil 30 minutter før dette er forbrent. Men trening har mange andre, viktigere effekter på kroppen enn kaloriforbrenning, som at trening produserer mer fettforbrennende enzymer og det skaper positiv velvære mm.

Har du spørsmål til Bailine – klikk her